Anastasiya Koptyeva

JUST A.S.K. staat voor de naam van de allround artiest en beeldend kunstenares Anastasiya Serhiyivna Koptyeva. Geboren in de Oekraïne, heeft Anastasiya voor het grootste deel van haar leven in Nederland gewoond. Zij heeft gestudeerd aan de Kunstacademie AKI in Enschede en heeft daarnaast diverse cursussen gevolgd in kunst, interieur design, mode textiel en beeldhouwkunst.

Anastasiya heeft haar kunstzinnige inspiratie te danken aan haar Oekraïense culturele wortels en voorliefde voor Nederland, omdat zij hier is opgegroeid. De symbiose tussen Nederlandse folklore en Oost-Europese invloeden vormen haar primaire inspiratiebron. Anastasiya houdt van felle bijna fluorescerende kleuren en bling-bling en haar kunst heeft een missie: mensen vrolijk maken en opfleuren met haar kunst en styling (zij is een allround artiest en doet ook styling-projecten). Sommige mensen denken en dromen in woorden, zij doet het in kleuren. “Levendige en soms zelfs fluorescerende kleuren fascineren mij, spreken tot mijn verbeelding en zijn de grootste bron van inspiratie”, zegt Koptyeva.

1.jpg 2.jpg 3.jpg Wallflower-small1.jpg anastasiya_blacklightschilderi_H150px.jpg anastasiya_blacklightschilderij.jpg exclusieve-klompen_250x250.jpg

Haar creaties variëren van schilderijen en schetsen tot accessoires en iconische kledingstukken, doe-het-zelf interieur decoratie en styling. Zij houdt ervan om te experimenteren met verschillende stijlen en materialen, variërend van acryl, olie en krijt schilderijen aan mooie handgemaakte accessoires. In alles wat zij doet streeft zij naar een edgy of verfijnde stijl, maar het blijft altijd uniek en reflecteert haar gemoedstoestand.

 

http://www.justask-4-art.com/front-page-nl/